www.soty.com
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

www.soty.com

المتميز
 
الرئيسيةالانسه سوتى ترحأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 طريقة عمل الفراخ كنتاكى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
soty@admin
Admin
soty@admin


عدد المساهمات : 141
تاريخ التسجيل : 04/09/2010
العمر : 32

طريقة عمل الفراخ كنتاكى Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الفراخ كنتاكى   طريقة عمل الفراخ كنتاكى Icon_minitimeالخميس نوفمبر 11, 2010 10:20 pm

طريقة عمل الفراخ الكنتاكي بالصور

طريقة عمل الفراخ كنتاكى Ketake%20%282%29

السلام عليكم ياحبيبى عرفت طريقة لعمل فراخ الكنتاكى فى البيت فحبيت اعرفكم
المكونات
1-فراخ او اوراك (فراخ بيضه)
2-قرفة مطحونه
3-شطه مطحونه
4-ملح
5-فلفل اسود مطحون
6-مياة مثلج
7-مياة عاديه من الحنفيه
8-فيجيتار او بقسماط مطحون
9-معلقة نشأ
10-معلقتين دقيق
طريقة عمل الفراخ كنتاكى Images-مقدار ارز
12-معلقتين سكر

الطريقة


اولا الفراخ
انا بجيب الفراخ البيضه بيجب من المحل اوراك او ممكن تجيبى فرخة كامله براحتك
1\بتقعطى الفرخة
2\بتسلقى الاوراك فى ماء بتحطى على المياه (قرفة-شطه- فلفل اسود- وملح)حسب المذاق
3\بتفضل حوالى ساعة او اقل
4\لما تستوى الاوراك تنشليها من الشوربه وتحطيها فى المياه الى من الحنفيه
5\تنشيلها من المياء وتحطيها فى الماء المثلج
6\تكونى محطرة الخلطة (الفيجيتار او البقسماط المطحون+معلقة النشأ+معلقتينالدقيق) ولما تنشلى الاوراك من الماء المثلج تحطيها فى الخلطة
7\ ترجعى تانى تحطيها فى الماء المثلج
8\ترجعى تانى تحطيها فى الخلطه
9\بعد كدة تحمريه فى الزيت
وبالهنا يارب

اما بقى الارز الريزو وده بينعمل مع الفراخ دى طبعا
1-بتحرقى السكر فى حله على النار لازم يتحرق
2-بتحطى الرز المغسول
3-بتقلبى الرز مع السكر المحروق
4-بتسقى الرز الشوربه الى طلعت من الفرخة الىعليها القرفة والشطه والفلفل الاسود
5-تظبطى الملح
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://soty4magic.yoo7.com
 
طريقة عمل الفراخ كنتاكى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» سلطة كرنب بتاعت كنتاكى
» طريقة عمل البسبوسة
» طريقة عمل البيتز
» طريقة عمل الروانى كيك جوز الهند بالشربات بالصور
» طريقة عمل الكيكة سهلة وبسطة وادعولى بعدها

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.soty.com :: قسم المطبخ :: الاكلات الشهيه-
انتقل الى: