www.soty.com
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

www.soty.com

المتميز
 
الرئيسيةالانسه سوتى ترحأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 الكبده الاسكندرانى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
soty@admin
Admin
soty@admin


عدد المساهمات : 141
تاريخ التسجيل : 04/09/2010
العمر : 32

الكبده الاسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: الكبده الاسكندرانى   الكبده الاسكندرانى Icon_minitimeالسبت ديسمبر 11, 2010 7:20 am


بالصور
طريقة عمل الكبدة الاسكندراني
<table align="left"><tr height="1"></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center"> الكبده الاسكندرانى 664309</td></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center">
</td><td width="1">
</td><td>
</td></tr></table>المقادير :


كيلو كبدة مقطعة شرائح رفيعة
ثوم مدقوق
البهارات شطة ( فلفل حار ) ، كمون ، كزبره ناشفة
فلفل حار أو رومي مقطع شرائح
طماطم مقطعة
3 ملعقة كبيرة خل
عصير ليمونة
الطريقة :

- تبلي الكبدة بالثوم و البهارات و الخل و الملح ، و دعيها مدة يوم كامل في التتبيلة .

<table align="center"><tr height="1"></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center"> الكبده الاسكندرانى 1_89_1939_38</td></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center">
</td><td width="1">
</td><td>
</td></tr></table>

- نضع زيت على النار حتى يسخن ثم نسقط فيه الثوم المدقوق ونقلبه ثم نضع الكبدة ونقلب و ستظهر فوراً الرائحة الطيبة ، ونخفض الحرارة بعد أن يتغير لون الكبدة و نضيف حلقات الفلفل الأخضر ليكمل نضجه مع الكبدة و نغطيها و نتركها ربع ساعة و لا داعي لإضافة الماء .

<table align="center"><tr height="1"></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center"> الكبده الاسكندرانى 2_89_1939_38</td></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center">
</td><td width="1">
</td><td>
</td></tr></table>
<table align="center"><tr height="1"></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center"> الكبده الاسكندرانى 3_89_1939_39</td></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center">
</td><td width="1">
</td><td>
</td></tr></table>
<table align="center"><tr height="1"></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center"> الكبده الاسكندرانى 4_89_1939_39</td></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center">
</td><td width="1">
</td><td>
</td></tr></table>

و بعد ذلك نرفع الغطاء و نقلب جيداً حتى تتشرب مائها و تتحمر فى زيتها.

<table align="center"><tr height="1"></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center"> الكبده الاسكندرانى 5_89_1939_39</td></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center">
</td><td width="1">
</td><td>
</td></tr></table>

- قدميها ساخنة مع الخبز و سلطة الطحينة و السلطة الخضراء والبطاطس المحمرة .

<table align="center"><tr height="1"></tr><tr><td width="1">
</td><td align="center"> الكبده الاسكندرانى 664309</td></tr></table>
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://soty4magic.yoo7.com
????
زائر




الكبده الاسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكبده الاسكندرانى   الكبده الاسكندرانى Icon_minitimeالخميس ديسمبر 23, 2010 3:18 am

والله فكرة كويسة اعملها للعيال فى الوحدة واحط عليها شطة حرة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
soty@admin
Admin
soty@admin


عدد المساهمات : 141
تاريخ التسجيل : 04/09/2010
العمر : 32

الكبده الاسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكبده الاسكندرانى   الكبده الاسكندرانى Icon_minitimeالخميس ديسمبر 23, 2010 3:24 am

ههههههههههههههههههههههه
حرام عليك سيبهم سلام
بلاش تتعبهم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://soty4magic.yoo7.com
????
زائر




الكبده الاسكندرانى Empty
مُساهمةموضوع: رد: الكبده الاسكندرانى   الكبده الاسكندرانى Icon_minitimeالأربعاء يناير 05, 2011 2:59 am

ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه


لا ازاى لازم يجربوا اكلى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الكبده الاسكندرانى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
www.soty.com :: قسم المطبخ :: الاكلات الشهيه-
انتقل الى: